Έντυπα Γραφίστας Μακέτες Σχεδιασμός Κατάλογοι Εφημερίδες Περιοδικά

ΠΡΟΦΙΛ

Η pica είναι η συνέχεια μιας μακράς επαγγελματικής πορείας στο χώρο των γραφικών τεχνών. Από το 1999, σχεδιάζουμε έντυπα με ασίγαστη ενέργεια. Προσφέρουμε καθημερινά σχεδιαστικές υπηρεσίες βασισμένες στις απαιτήσεις αλλά και τις προκλήσεις της αγοράς.

Ο σχεδιασμός για μας δεν είναι απλά μια δουλειά. Με κύρια συστατικά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, πάντοτε επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φροντίζουμε για την οπτική προβολή εταιρειών κάθε μεγέθους, από επιχειρήσεις διεθνούς βεληνεκούς, μέχρι ατομικές εταιρείες. Βασισμένοι σε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, με άριστες γνώσεις στον τομέα του σχεδιασμού και πολύχρονη εμπειρία σε όλα τα κομμάτια της έντυπης παραγωγής, είμαστε πάντα πρόθυμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για προβολή.

Με την pica θα ανακαλύψετε πως ο σχεδιασμός είναι αναπόσπαστο και απαραίτητο κομμάτι της εταιρείας σας, αλλά και της καθημερινότητας όλων μας. Είναι η σημαντικότερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για να προσελκύσετε θετικά βλέμματα και να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σας. Τα οφέλη είναι άμεσα ορατά και αυτό θα το διαπιστώσετε από την ανταπόκριση και την αύξηση των πελατών σας. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση καινοτόμων και πρωτότυπων ιδεών για να κερδίζετε πάντα τις εντυπώσεις.

pica: Η pica είναι θεμελιώδης τυπογραφική μονάδα μέτρησης. Προσδιορίστηκε το 1785 από τον F. A. Didot. Στην Ελλάδα ονομάζεται και τετράγωνο και ισοδυναμεί με 12 στιγμές. Συμβολίζεται με το Ρ να τέμνεται από μία διαγώνια γραμμή.

Θεμελιώδεις είναι και οι αρχές της τυπογραφίας, του σχεδιασμού και της διαρκούς αναζήτησης. Βασισμένοι σε αυτές τις αρχές, χτίζουμε τις σχέσεις μαζί σας.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now